Prémiové fototapety na vlísu 350g/m2 - nekompromisní kvalita pro nejnáročnější

Prémiové fototapety na zeď: Nejvyšší třída pro Váš interiér

Rádi bychom Vám představili naši zbrusu novou řadu prémiových fototapet, které nejenže změní Váš prostor, ale také mu okamžitě dodají nádech luxusu a elegance. Tyto fototapety jsou nejvyšší třídy a přinášejí s sebou mnoho výjimečných vlastností, které je činí tou pravou volbou pro každý interiér.

Mramorová koupelna

Dokonalý vzhled a kvalita

Naše prémiové fototapety na zeď mají výjimečnou gramáž 350g/m2, což znamená, že jsou silné a odolné. Jsou vyrobeny nejmodernější technologií UV stálého gelového tisku, která je certifikována jako ekologická. Díky této technologii jsou barvy výrazné a stálé, proto budou vypadat jako nové i po letech. Navíc, díky strukturovanému povrchu, který si můžete vybrat dle svého gusta, vypadají na stěně jako skutečný klenot.

Palmové listy v ložnici

Nadčasový design pro všechny interiéry

Prémiové fototapety nejsou určeny pouze pro domácí interiéry. Díky své všestrannosti a luxusnímu vzhledu se skvěle hodí do komerčních prostor, zasedacích místností, hotelových foyer a mnoha dalších míst. Naše prémiové fototapety přinášejí do jakéhokoli prostoru ducha elegance a pohodlí. Navíc, vytváří vynikající tepelně izolační vrstvu, což může pomoci udržet optimální teplotu ve Vašem interiéru a zároveň dovolit zdi dýchat, což je pro udržení kvality stěn velmi důležité.

Tropické listy za sedací soupravou

Výběr, který Vám dovoluje vyjádřit se

Naše prémiové fototapety nabízí tři různé druhy struktury povrchu materiálu: Brush, Linen a Fine, tedy reliéf tahů štětce, plátna nebo klasického známého povrchu jemné struktury, jaký znáte z mnohem dražších tapet. Můžete si vybrat ten, který nejvíce odpovídá Vašim preferencím a stylu Vašeho interiéru. A jestli si nejste jisti, který povrch je pro vás ten pravý, nabízíme vám možnost objednat si náš vzorník, jehož cena Vám bude po nákupu prémiové fototapety odečtena z hodnoty objednávky.

Struktura povrchů Prémiových fototapet

Nyní je ten správný čas proměnit Váš interiér v prostor, který zaujme a okouzlí každého návštěvníka.  Naše prémiové fototapety Vám k tomu pomohou a přinesou vám kvalitu, design a luxus, které si zasloužíte a za který ručíme! Vyberte si ty nejlepší fototapety na trhu a udělejte svůj prostor nezapomenutelným.

Tiskárna prémiových fototapetEco certifikát na materiál a barvy